Offset drukwerk

Waarom nemen wij graag de coördinatie met de drukker(s) op ons? Wel, zo optimaliseren wij de vorm en het formaat van uw drukwerk in functie van onze machinale verwerking en de postreglementering. We kunnen ook de timings beter stroomlijnen. Bovendien zijn wij na jarenlang samenwerken perfect op elkaar ingespeeld. En daar plukt u uiteindelijk de voordelen van.

Zorgt u liever zelf voor het drukwerk? Oók goed. Contacteer ons gerust op voorhand voor deskundig advies. Zo bespaart u aanzienlijk op de grootste kost van uw mailing: de postzegel.

 

Variabel digitaal drukwerk

U kan uw drukwerk aanpassen aan de specifieke gegevens van uw contacten. Op deze manier kan u personen persoonlijk aanspreken, gerichte informatie sturen op basis van hun interesses, …  Met een goed adressenbestand kan u alle kanten op. Zowat alle variabelen die u van uw contacten bijhoudt, kunnen wij verwerken in gepersonaliseerd drukwerk. U zal zien dat dat bij uw klanten en relaties enorm in de smaak valt. Neem contact op met ons en we lopen graag alle mogelijkheden met u door. 

Wij kunnen uw digitaal drukwerk in eender welke oplage verzorgen, met zowel gepersonaliseerde tekst als variabele beelden. Ontdek hoe wij op die manier uw Direct Mail optimaliseren.

 

Drukwerk omslagen

U kan bij ons omslagen in kleur laten adresseren en personaliseren. U kan, indien u dat wenst, ook een logo en een (variabele) slogan op het drukwerk plaatsen. Onze digitale printer haalt hierbij productiesnelheden, waardoor hij uitermate geschikt is voor kleine en middelgrote mailings. Omdat er digitaal gedrukt wordt, kan u ook rekenen op een zeer strakke levertermijn. Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken.