Verkoop, verhuur en beheer van adressen

 

B2B adressen

Voor een geslaagde Direct Mail actie heb je kwalitatieve adressen nodig. Aan de hand van uw ervaring en onze diagnose kan De Mailingman voor u de juiste contacten definiëren, en de bijgaande gegevens gebruiksklaar aanleveren.

Bij ons vindt u data van bedrijven en instellingen met hun beslissers. Indien u dat wenst: met e-mailadres, telefoon- en faxnummer. Bovendien kunt u binnen de gekozen rubriek en regio uw selectie verfijnen op basis van omzetcijfer, aantal werknemers, ….
U krijgt van ons de adressen als lijst, op etiketten of via e-mail.

Wilt u uw eigen databestand aanvullen? Wilt u graag een nieuwe doelgroep in een andere regio bereiken?

 

B2C adressen

Vertrouw op onze jarenlange ervaring in de selectie van b2c adressen. De Mailingman biedt adressen opgedeeld in specifieke tot zéér specifieke profielen. Zo blijft het bij ons niet bij “sportliefhebbers” maar gaan we tot “intellectuele sportliefhebbers met voorkeur voor A-Brands”. Méér weten? Neem gerust contact op, wij helpen u verder.

 

Onderhoud van uw database

Een adressenbestand is dynamisch. Daardoor vraagt het een frequent en degelijk onderhoud. Het is doorgaans een onmogelijke zaak om dat manueel op te lossen. Dat gebeurt goedkoper, accurater én sneller aan de hand van onze gespecialiseerde software. Bespaar uzelf de tijd, de moeite en de middelen. Laat dit onderhoud gerust aan ons professionele team over.

 

Belang van een goed databestand

Een geslaagde mailing begint bij een goed adressenbestand. Kies zeer gericht uw doelgroep. Segmenteer uw database in specifieke subgroepen. Zo verhoogt u niet alleen de respons op uw mailing, u betaalt ook minder voor het verzenden.

Doordat uw mailing relevant is voor de doelgroep die u heeft uitgekozen, wordt deze ook niet als storend ervaren. Wat uiteraard vooral goed nieuws is voor het imago van uw merk of dat van uw bedrijf.

Uw adressen inzetten om een optimale return te krijgen voor uw voorziene budget. Daar gaat het u om. Maar dat is geen eenvoudige opgave. Het vraagt heel wat specifieke know-how van databases. Reken daarom op onze ervaring en kennis, we staan u graag met raad en daad bij.