Onze job houdt niet op eenmaal uw mailing perfect verwerkt is. Ook de postadministratie nemen wij graag op ons. Wij zijn het dermate gewoon dat we u aanzienlijk veel tijd kunnen besparen. Heeft u vaak post voor het buitenland? Dan komen wij die voor u oppikken en versturen ze prompt tegen de meest voordelige tarieven. Als u dat wenst, dan doen we dat ook graag voor uw binnenlandse post.

Wij kennen de post als onze broekzak. En die kennis vertaalt zich altijd weer in voor u zeer voordelige tarieven.

 

Mailing versturen

Uw mailing versturen wij onder alle mogelijke vormen. Telkens met de grootste zorg voor kwaliteit. Zo komt uw direct mail bij uw klanten aan precies zoals u het wenst. Bij de keuze van de omslag of verpakking houden we steevast rekening met de kwaliteit, maar ook met de kost voor verzenden. Dit vertaalt zich in de meest voordelige direct mail tarieven. Misschien staat u liever zelf in voor de verpakking of de omslag? Geen probleem! Dan staan we u graag bij met gericht advies.

Voldoet uw zending aan de voorwaarden van direct mail?
Een belangrijke vraag vóór we uw mailing versturen. Bpost controleert namelijk streng of uw zending wel degelijk direct mail is. Zoniet wordt het een administratieve zending. Het is tevens geen eenvoudige vraag, maar wij bieden u graag een antwoord. We geven ook graag advies over hoe uw zending gegarandeerd als direct mail kan vertrekken.

Administratieve zendingen

Wilt u uw facturen laten versturen? Of staat u liever zelf niet meer in voor het verzenden van andere persoonlijke gegevens, zoals loonbrieven, accountgegevens, …? We hebben voldoende kennis en ervaring in huis om al uw administratieve zendingen op een vlotte en discrete manier te verwerken.
zie: Administratieve zendingen.

Pakjes verzenden

Uw pakjes efficiënt en voordelig versturen? Daarvoor kan u bij ons terecht. Oók voor pakjes naar het buitenland. Omdat we samenwerken met tal van leveranciers, en omdat we jarenlange ervaring hebben, krijgt u bij ons de meest voordelige tarieven. We bieden ook mogelijkheden voor fulfillment en kunnen dagelijks, indien u dat zou wensen, te verzenden pakjes bij u op kantoor komen afhalen.